torstai 27. joulukuuta 2012

merry christmas ... kiss my ass!

"Jokohan se pukki kohta tulisi?"
-Jojo, Usva, Kaista 

Joulunpyhät selvitty! Ähkyyn asti syömisestä johtuvaa mahakipua ja pientä pyörtymisepisodia lukuunottamatta terveinäkin tänä vuonna. :) 
Joulun tosiaan vietin äitini kanssa sukuloiden sen porukoitten luona toisella puolen Suomee, ja pyhät vierähti mukavasti porukalla isovanhempieni, enoni, serkkujeni, äitin ja sen miesystävän sekä tietenkin karvaisten sisarusteni seurassa. Jotenkin se joulufiilis juhli tänä vuonna jossain muualla kun minun kanssa, mutta ihan mukavaa rauhallista yhdessäoloa oli silti. Ja ainakin pääsi muutamaksi päiväksi pois täältä paskakylästä!


Pakollisena lahjapäivityksenä lienee kerrottava, että lahjoja tuli sopivasti ja oikein mieluisia. Suklaata, suklaata ja suklaata, kuten kuvasta näkyy (ja osan jo kerkesin syödä ennen kuvan ottamista, eli tuossa ei ole edes kaikki :D) - sitä halusinkin - muutama kymppi rahaa ja sitten jotain pikkutavaraa, pari levyä (PMMP:n uusin ) sekä sitten se mikä kaikista eniten yllätti mutta myös ihastutti: kahden päivän lippu Ilosaarirockiin! Äiti oot paras <3 Nyt vaan porukkaa kasaamaan kokoon, ettei tarvitse yksin lähteä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti